miércoles, junio 07, 2006

...l'anneta es torna stadjer....


sí, sí, se li ha detectat el síndrome anomenat "stadjer".....és molt curiós. Els síntomes són molt clars: duren aproximadament uns 9-10 mesos, adoració als dics, a la naranja mecánica, als esclops, a les bicis amb timbres de so especial, a les drogues legals (crec que ja li tenia tirada abans....jejejeje), als ulls blaus i a les pells fosques, i cada matí, el primer que veuran els seus ulls serà això:
no està gens malament eh!!!
un petonàs!!!

2 comentarios:

fafNer dijo...

neniiiiiii
sóc l'stadjer !!!
què maca no la foto ??
quina ilu que m'hagis dedicat un post ..
primer de tot felicitats per això de la humilde morada !! no he pogut veure les fotos !! no hi ha manera !! però segur que fareu que sigui la caSeta més guai de BarceloNa!! què guai eli por fin eh?!
Sardenya avall amb la bici i en un pliS allà.. bueno l'any que ve no gaire, perquè estaré a la foto, sí sí, de cop apareixeré entre les bicis..
escolta ulls clars i pell fosca gens malament eh tampoc, jo que pensava que serien blancs com la llet ... i blanques i blanques, que no penso només en nois eh!
uff eli tinc tants exàmens que no m'hi veig, però aviat tornaràs (quan exactament ?) i serà un mes molt i molt intensiu i ocióS i vicióS i caluróS i fasti.. ai no això no !
cuida't per los madriles!
tu què tal per la complu..? :)

ik hou van jou !! o el que és el mateix però en Swahili: NAKUPENDA !!
que no és que estiguis estupenda .. bueno també, però no va per aquí !!

petonetS !!!

fafNer dijo...

jolines que estic començant a avorrir aquest carrer ja ..
actualitza ......
que en època d'exàmens tot blog és trinxera ..jejeje
un petonet !!!