jueves, enero 25, 2007

ahir el vespre...sopar del Bulli

 ahir al vespre, la Gemma Manosdeplata va preparar un sopar de "colló de mico".
amb el seu permís us deixo la recepta. Fàcil, ràpida, econòmica i deliciosa!!! Què més voleu? Que us la posin a la boca? Vinga, que ja sou grandets!

 Spaghettis de sèpia amb fruits del mar.

  • un paquet de pasta negre, amb tinta de sèpia.
  • un parell d'allets.
  • una llauna de tonyina
  • dues llaunes d'escopinyes o si no en trobeu de berberechuuus.
  • 6 barretes de "cranc".
  • unes tiretes de salmó.
  • oli a discreció.
no té gaire secret....
Es posa a bullir l'aigua per la pasta.
En una altre recipient farem el sofregit. Posem un dit d'oli i daurem les dues dents d'all.
Buidem les llaunes d'escopinyes i de tonyina i els hi treiem tota l'aigua, que quedin ben seques i desfem les barretes de "cranc". Quan l'oli ja estigui, hi tirem tot el "majunje" (quina paraula tan bonica i tan nostrada!). Deixem que es faci una mica i llestos!
Quan l'aigua bulli li tirem la pasta. Quan estigui al dente la passem per l'escorrador i la tornem a posar a l'olla.Li tirem el "majunje". Barrejem. Quan el servim li posem a sobre unes tiretes fines de salmó i si ets un gourmet i tens "caviar" posa-li una miqueta a sobre!
Bufff, tremendu, de veres!
Salut i bon profit!

2 comentarios:

Lobvorg dijo...

Bufffff... que bo! A veure si me'n fa un dia eh!!! Visca CUINA X SOLTERS!

Anónimo dijo...

todoliiiii

nena, k no ens hem vist aket finde...
i les fotos de l'altre dia al republic?? les super fotos jugant al dòmino???
be xata, ns veiem el dimecres per mirar el barça o el dijous???


petons egipcis!