martes, abril 10, 2007

després de la pluja....

Després de molts dies de paraigües...ara es veu que arriba el bon temps.
Actualització tardana, molt tardana, però és que el veí de sobre o de sota o de més enllà ha posat un candauet al seu wi-fi....pena molta pena....
l'albert està aquí, el jaime ens ha deixat una visita llampec, teniu una amiga famosa que surt avui al diari El Periódico fent la mona com sempre, uns re:publics macos, una nena que s'ha fet gran i que està més bonica que mai, una altra mona de pasqua que passeja per groningen que està donant mitja volta a Europa i que d'aquí res l'estrujaré sense pietat! unes incondicionals fent birres a altes hores de la matinada, "perquè t'adorms?" li pregunto, "ai, perquè tinc son!" contesta. Està clar.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Avui la pluja i el gris són els nostres companys de viatge...sort que hi ha cosetes que ens donen color...trucada llarga i xerradeta a groningen ahir a la nit i avui republic!
fins aviat!
no deixeu mai de pintar amb color!
Roser

fafNer dijo...

no estaré al nivell de la roser..
però només volia dir que per aquí fa temps que brilla el sol.. i a més a més les meves nenetes estan a punt d'arribar, què més puc demanar ??
bueno una coseta..
que hi hagi un miracle i momentàniament tanquin el caixaforum per unes breus reformes que durin just els dies que veniu i que mr.vueling es trastoqui i decideixi regalar vols als universitaris que van fer menys campanes durant els seus estudis!
besitos forts por doquier !!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

ja tenim internet??
Clara