amb el seu permís us deixo la recepta. Fàcil, ràpida, econòmica i deliciosa!!! Què més voleu? Que us la posin a la boca? Vinga, que ja sou grandets!
Spaghettis de sèpia amb fruits del mar.
- un paquet de pasta negre, amb tinta de sèpia.
- un parell d'allets.
- una llauna de tonyina
- dues llaunes d'escopinyes o si no en trobeu de berberechuuus.
- 6 barretes de "cranc".
- unes tiretes de salmó.
- oli a discreció.
Es posa a bullir l'aigua per la pasta.
En una altre recipient farem el sofregit. Posem un dit d'oli i daurem les dues dents d'all.
Buidem les llaunes d'escopinyes i de tonyina i els hi treiem tota l'aigua, que quedin ben seques i desfem les barretes de "cranc". Quan l'oli ja estigui, hi tirem tot el "majunje" (quina paraula tan bonica i tan nostrada!). Deixem que es faci una mica i llestos!
Quan l'aigua bulli li tirem la pasta. Quan estigui al dente la passem per l'escorrador i la tornem a posar a l'olla.Li tirem el "majunje". Barrejem. Quan el servim li posem a sobre unes tiretes fines de salmó i si ets un gourmet i tens "caviar" posa-li una miqueta a sobre!
Bufff, tremendu, de veres!
Salut i bon profit!
2 comentarios:
Bufffff... que bo! A veure si me'n fa un dia eh!!! Visca CUINA X SOLTERS!
todoliiiii
nena, k no ens hem vist aket finde...
i les fotos de l'altre dia al republic?? les super fotos jugant al dòmino???
be xata, ns veiem el dimecres per mirar el barça o el dijous???
petons egipcis!
Publicar un comentario